Redactie Metro
Redactie Metro Binnenland 20 feb 2018
Leestijd: 1 minuut

Jason Donovan komt naar Parkpop Saturday Night

Naast Kim Wilde en de Belgische formatie Clouseau komen ook Jason Donovan en The Boss UK naar Parkpop Saturday Night op zaterdag 23 juni.

The Boss UK wordt ook wel gezien als ’s werelds meest sensationele Bruce Springsteen tribute-band. Springsteen verkocht wereldwijd meer dan 120 miljoen platen en scoorde hit na hit met onder andere Born to RunI’m on FireThe River en Born in the USA. Niet voor niets staat Springsteen hiermee al jaren te boek als ‘The Boss’. Afgaande op de lovende recensies weet The Boss UK deze baas tot op een haar te benaderen in een show die bol staat van de energie.

Jason Donovan, die in de jaren 80 menig meisjeshart sneller liet kloppen, maakte onder andere naam met zijn toenmalige rol in de soap Neighbours. Maar het was pas met zijn duet met Kylie Minogue Especially for you dat zijn bekendheid als zanger groots van de grond kwam. Al snel volgde in 1989 zijn eerste solonummer 1-hit met Too many broken hearts en vloog zijn debuutalbum Ten Good Reasons vlot over de toonbank. Al snel werd hij een van de bestverkopende artiesten ooit en sleepte hij diverse awards in de wacht, waaronder ‘Beste Zanger van 1990’. En laten die 90s nu ook goed vertegenwoordigd zijn tijdens Parkpop Saturday Night.

Naast optredens van nationale en internationale artiesten op het hoofdpodium, wordt de festivaltent in het Haagse Zuiderpark op de zaterdag voor Parkpop het epicentrum van de 90s. Met de hitshow 90’s NOW mixen dj Gary Global en zijn 90’s Now Dj-crew alle stijlen uit de jaren 90 dwars door elkaar. Dance, rock, pop, hiphop, r&b, happy hardcore, alles komt voorbij. Voeg daar nog crappy commercials, corny clipjes, foute tv-series en een hoop Nintendo-spelletjes bij, en je waant je zo weer in de jaren 90.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.