Metro
Metro Binnenland 6 sep 2017 / 14:48 uur

Het beste van Amsterdam in 18 pop-ups op CS

De nieuwe Amstelpassage Lil’ Amsterdam in station Amsterdam Centraal wordt donderdag feestelijk geopend. In de passage zijn achttien pop-ups verzameld van het beste dat de hoofdstad te bieden heeft: van winkels en horeca tot kunst en cultuur.

De afgelopen weken is er al proefgedraaid, maar vanaf donderdag zijn echt alle pop-ups geopend. Daarnaast vinden er op deze openingsdag tussen 9.00 uur en 15.30 uur verschillende evenementen plaats. Er zijn proeverijen, speciale workshops, een pingpongmarathon, cocktailproeverij, schoonheidsbehandelingen on the go, lezingen door kunstenaars Jasper Krabbé, Vincent Mock en mode-ontwerpers Francisco van Benthum en Alexander van Slobbe van Hacked-by en in Lil’ Club draait ’s middags Disco Dolly Soundsystem.

Het station is met de komst van de IJhal en de twee nieuwe passages echt een ontmoetingsplek in de stad geworden. De tijd dat je er alleen maar een kop koffie en een broodje kon kopen ligt ver achter ons. Je kunt er inmiddels terecht voor een leuk middagje shoppen, lekker te loungen of uitgebreid te dineren.

De invulling van de pop-upunits zal gedurende het jaar wisselen. Lil’ Amsterdam opent de deuren in eerste instantie voor een jaar. Lil’ Amsterdam is geopend tussen 11.00 uur en 20.00 uur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het beste van Amsterdam in 18 pop-ups op CS
Sluiten