Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 2 apr 2017
Leestijd: 1 minuut

Goedkoop en lekker eten in Rotterdam? Dat kan hier!

Buiten de deur eten in Rotterdam, maar heb je een beperkt budget? Uit eten gaan hoeft niet altijd duur te zijn! In Rotterdam zijn een hoop restaurants te vinden waar je voor minder dan vijftien euro per persoon een prima maaltijd voorgeschoteld krijgt en kan genieten van een drankje. Bij deze restaurants zit je sowieso goed:

#panzero #panzerotti #rotterdam #apulianstreetfood #italianfood #comfortfood #lekker #tasty #maarkthal #debuikvanrotterdam #italiaanseten #tripadvisor #vscofood #OnTripAdvisor

Posted by Panzero' Italian StrEat Food from Puglia on Wednesday, March 1, 2017

2. De Ballentent
De beste bal van Rotterdam, die vind je bij havenkroeg de Ballentent in Rotterdam. Althans, dat beweren ze zelf en veel Rotterdammers zijn het er mee eens. Een broodje bal met alles erop en eraan kost je ruim zeven euro. In dit eetcafé is het wel altijd een drukste van jewelste, dus vergeet niet te reserveren als je verzekerd wilt zijn van een plek.

Wie komt er vandaag lunchen?

Posted by Sugo on Saturday, March 25, 2017

4. Pho Hanoi
Dit Vietnamese eethuis zit in dezelfde straat als Panzero. De maaltijden van Pho Hanoi vallen bij veel mensen in de smaak, want het regent positieve recensies op TripAdvisor. Een Vietnamese noodle soep scoor je voor 7,50 euro en voor een rijstgerecht betaal je een tientje. Prima te doen dus, als je voor weinig buiten de deur wilt eten!

Vier je weekend bij Scharrels & Schuim! #scharrelsenschuim #vrijdagmiddagborrel

Posted by Scharrels en Schuim on Friday, March 17, 2017

5. Scharrels en Schuim
Liefhebber van kip? Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan Scharrels en Schuim op de Lijnbaan. Kipsaté, kiprollade, kipsalade en zelfs kipsalon… Het staat allemaal op de kaart! De meeste gerechten kosten nog geen tientje. Bij Scharrels en Schuim heb je ook nog keuze uit ruim dertig verschillende biertjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.