Job Halkes
Job Halkes Binnenland 2 mrt 2017 / 10:46 uur

Te koop: caravan en auto van Bassie en Adriaan

Groot fan van Bassie en Adriaan? Dan is er nu wederom een unieke kans om in het bezit te komen van een exacte kopie van de caravan en auto uit de tv-serie. Voor nog geen 1000 euro staat de combinatie te koop.

Een kleine twee jaar geleden stonden de Prelude en caravan ook al te koop. De rood-gele caravan en een Honda Prelude uit 1986, compleet met de bekende knipperende ogen, leverde toen een slordige 7000 euro op. De huidige eigenaar van de replica ging echter in december failliet, waardoor deze nu weer noodgedwongen op de veiling wordt gezet. Overigens is de apk van de wagen verlopen en staat er zo’n slordige 170.000 kilometer op de teller.

Wie de wagen en caravan in bezit wil krijgen, kan nog tot en met maandag een bod uitbrengen. Wie liever de originele Bassie en Adriaan-auto en -caravan wil zien, krijgt deze zomer een kans. In hun thuisstad Vlaardingen kan het publiek in familietheater Flamingo de combinatie van dichtbij bewonderen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Te koop: caravan en auto van Bassie en Adriaan
Sluiten