Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 6 jan 2017 / 17:03 uur

Blunder met reclameposter bij begraafplaats

Een reclameposter van reisorganisatie TUI wekt verbazing in Vlaardingen. Op de poster is een koppel genietend op een hagelwit strand te zien, met daarbij de tekst: ‘Voor de eeuwige jeugd’. Op zich niets mis mee, ware het niet dat de poster in een bushokje pal naast een begraafplaats hangt.

Actie

TUI zegt tegen het AD direct actie te ondernemen omdat de organisatie ‘niemand tegen het hoofd wil stoten’. Een extern bedrijf hangt de posters op. „Wij weten ook niet precies waar ze komen te hangen, maar hier zit natuurlijk niemand op te wachten die naar een begraafplaats gaat”, aldus een woordvoerder van de reisorganisatie.

De poster zou vrijdag rond 17.00 uur worden weggehaald.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Blunder met reclameposter bij begraafplaats
Sluiten