Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 5 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Rotterdam derde evenementenstad van Nederland

In Rotterdam worden acht evenementen met nationale uitstraling georganiseerd. Rotterdam is daarmee de derde evenementenstad van Nederland. Amsterdam (vijftien evenementen) en Utrecht (tien evenementen) maken de top 3 compleet. Dit blijkt uit het Evenementen Merkenonderzoek van Hendrik Beerda Brand Consultancy onder 1600 Nederlanders.

Lees ook: Lof voor en kritiek op Rotterdam Viert de Stad

Rotterdam heeft zijn plek in de top 3 vooral te danken aan de finale van de KNVB Beker. Dat is een van de populairste evenementen van Nederland. Ook het North Sea Jazz Festival is een publiekstrekker.

SAIL Amsterdam is het populairste evenement, gevolgd door Pinkpop en de Huishoudbeurs.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.