Iris Hermans
Iris Hermans Binnenland 12 apr 2016 / 15:08 uur

Grote zorgen om vermiste Kay-Morten

Vrijdagnacht om tien voor drie verliet Kay-Morten Rasmussen (27) Hannekes Boom, daarna is niets meer van de Noor die in Amsterdam woont en werkt, vernomen.

Paspoort lag er nog

Zijn goede vriendin en collega van LAB111 Nena maakt zich grote zorgen. Zondag en maandag was hij niet op zijn werk. „Dat is niets voor hem en ik ben meteen naar zijn huis gegaan.” Zijn paspoort lag er nog, „hij is dus niet halsoverkop naar Noorwegen vertrokken.” Ze heeft hem als vermist opgegeven en zij en andere vrienden hoorden maandag dat hij vrijdag voor het laatst gezien is bij Hannekes Boom. Op weg daarnaartoe, kreeg ze een heel slecht voorgevoel. „We zagen zijn fiets staan, nog op dezelfde plek als waar hij hem vrijdagavond waarschijnlijk heeft neergezet.”

Tips welkom

Hij is niet het type dat ineens verdwijnt zonder iets te zeggen en ze is dan ook bang dat hij te water is geraakt, „maar we wachten af, alle tips zijn welkom.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Grote zorgen om vermiste Kay-Morten
Sluiten