Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 19 apr 2020 / 12:23 uur

Teruggetrokken vrouw zonder familie ligt drie maanden dood in flat

Vrouw lag drie maanden dood in haar flat, voordat ze werd gevonden.

Een 65-jarige vrouw uit Den Bosch heeft drie maanden dood in haar flat gelegen aan de Commissaris de Quaylaan in Den Bosch. De vrouw leefde erg teruggetrokken, had een psychiatrische achtergrond en geen familie. Uiteindelijk trok haar bewindvoerder aan de bel. Dat meldt BN De Stem.

De bewindvoerder nam contact op met woningcorporatie BrabantWonen, die tijdens deze coronatijd geen of nauwelijks contacten heeft met huurder/bewoners. BrabantWonen schakelde de buren in en een van hen ontdekte dat het foute boel was. Er lag stof op de vensterbank en er waren veel vliegen. De politie werd ingeschakeld en die trof het levenloze lichaam van de vrouw aan. Volgens de politie is de vrouw een natuurlijke dood gestorven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Teruggetrokken vrouw zonder familie ligt drie maanden dood in flat
Sluiten