Metro
Metro Nieuws 13 apr 2020 / 06:49 uur

Schietpartij bij illegale bijeenkomst in Californië

In de Amerikaanse plaats Bakersfield (Californië) zijn dit weekend zes mensen neergeschoten. Ze waren op een feest waar ‘tientallen mensen’ aanwezig zouden zijn.

De bijeenkomst vond plaats in een appartementencomplex. Agenten vonden zes slachtoffers, waaronder een meisje. Het zou tijdens een grote privébijeenkomst zijn gebeurd.De andere slachtoffers zijn vier vrouwen en een man.

Niet in levensgevaar

De slachtoffers zijn door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht, meldt de LA Times. Ze zijn daar behandeld en verkeren niet in levensgevaar, melden de autoriteiten. De verdachten zijn tot op heden nog niet gevonden. Het zou om vier mannen in een witte sedan gaan.

Het feest waar de slachtoffers waren, is illegaal. Ook in Californië zijn zowel openbare als besloten bijeenkomsten en feesten verboden als maatregel tegen het coronavirus. In het gebied waar Bakersfield ligt, zijn volgens de autoriteiten 377 mensen besmet en drie mensen overleden aan het virus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Schietpartij bij illegale bijeenkomst in Californië
Sluiten