Jorieke van Noorloos
Jorieke van Noorloos Nieuws 30 apr 2020
Leestijd: 1 minuut

Club opent drive-through met eten, drinken én strippers

Het is weer eens wat anders dan met de auto eten ophalen bij McDonald’s of Loetje: in de Amerikaanse staat Oregon krijg je tijdens het wachten in een drive-through een heuse stripact te zien.

Het concept heet ‘Food To Go-Go’ en is bedacht door Shon Boulden, eigenaar van stripclub Lucky Devil Lounge. Volgens hem wordt er door het publiek goed gereageerd op de act. Dat vertelt hij aan The New York Post. „De strippers verdienen behoorlijk wat geld. Iedereen die langskomt is super cool en enthousiast en gooit geld naar de strippers. Het is leuk om te zien dat er auto’s vol mensen zijn die blij zijn om de meiden te zien dansen.”

Betalen en bekijken

Voor dertig dollar per persoon kun je de drive-through in en eten en drinken bestellen. Daar betaal je wel weer extra voor. Je mag één liedje lang de show bekijken, maar kan langer blijven als je meer geld bijlegt. Volgens Boulden gebeurt dat vaak: „Sommige mensen gaan wel drie keer op een avond door de drive-through."

https://twitter.com/sdbcraig/status/1255662896039686145

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.