Vincent Smit
Vincent Smit Nieuws 23 mrt 2020 / 17:32 uur

Aantal coronadoden in Lombardije blijft dalen

Het aantal in een dag overleden coronapatiënten in de Italiaanse regio Lombardije blijft dalen. Op maandag overleden er 320 mensen door het coronavirus. Zondag registreerden de autoriteiten 361 sterfgevallen en zaterdag nog 546.

De regio telde maandag 1550 nieuwe besmettingen. Dit is ook minder dan in de twee voorafgaande dagen. Zondag waren er 1691 nieuwe gevallen en zaterdag 3251. De regio heeft circa 28.760 besmettingen geconstateerd.

Lombardije is de zwaarst getroffen regio in Italië, het is tevens de regio waar de eerste coronabesmettingen in het land werden gevonden. Daardoor werd in de regio op 8 maart het openbare leven deels platgelegd. De rest van het land volgde een paar dagen later.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Aantal coronadoden in Lombardije blijft dalen
Sluiten