Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 4 feb 2020
Leestijd: 1 minuut

Lees de Metro van woensdag nu alvast online

Wil jij ook je dag goed beginnen met een gloednieuwe Metro? Morgen is hij in de bakken van bijna alle treinstations te vinden, maar online kun je hem ook alvast lezen. Fijn, voor als je niet kan wachten op deze kersverse editie.

In de krant van morgen lees je onder meer hoe reizen naar Londen straks nog sneller gaat. Vanaf 30 april trein je namelijk met de Eurostar direct naar de Engelse hoofdstad. Metro reed mee op de testrit.

Verder gaan we in op Peter Huijgens van het integraal Kankercentrum Nederland. Als het aan hem ligt moeten zonnebanken verboden worden. Wij vroegen enkele deskundigen of dat een haalbaar en goed idee is.

Tot slot bezochten we Het Vergeten Kind Talks in Amsterdam. Daar kwam naar voren dat kinderen in de jeugdzorg veel te veel hulpverleners zien. Daar moet een einde aan komen, maar hoe is nog onduidelijk.

Dat en meer lees je in de Metro van morgen, die je nu alvast online kan checken via deze link. Vergeet morgen niet de papieren versie te scoren en de app en Facebook in de gaten te houden voor het laatste nieuws.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.