Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 1 sep 2019 / 10:00 uur

Masturberende man springt in doornstruiken

Een 39-jarige man uit Zutphen heeft een wel heel pijnlijk ongeluk gehad. Hij stond te masturberen op een parkeerplaats toen de politie aankwam. Vervolgens sloeg de man op de vlucht waarbij hij per ongeluk in doornstruiken sprong.

„Pijnlijk…", schrijft de Zutphense politie zondag op Facebook. De politie kreeg in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.50 uur van meerdere mensen meldingen dat een man zichzelf op een parkeerplaats in Bronsbergen stond te bevredigen. Na een zoektocht zag de politie dat de man zich diep in wat bosjes had verstopt.

Verhoor

Toen de man een van de agenten zag, ging hij er te voet vandoor. Daarbij sprong hij een droge sloot met struiken in, waarbij hij kennelijk de doornen over het hoofd had gezien. Uiteindelijk stopte de achtervolging vlakbij de Den Elterweg. De verdachte wordt zondag verhoord.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Masturberende man springt in doornstruiken
Sluiten