Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 16 sep 2019 / 05:42 uur

Drie jongeren gewond door steekincident Breda

Drie minderjarige jongeren zijn zondagavond gewond geraakt door een steekincident in Breda. Een van hen, een jongen, is er ernstig aan toe en is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam.

De twee andere slachtoffers, een jongen en een meisje, zijn opgenomen in een ziekenhuis in Breda.

Rond vier uur ’s ochtends heeft de politie een man van 30 opgepakt in zijn huis in Breda. Hij zou, volgens getuigenverklaringen, betrokken zijn bij een vechtpartij. De jongeren wilden tussenbeide komen en zijn toen gestoken door de verdachte. In het huis van de verdachte is een mes en een kledingstuk gevonden dat overeenkwam met het signalement dat getuigen hadden gegeven.

Ruzie met mannen

Het steekincident vond volgens de politie even na 21.00 uur plaats in een parkje nabij de Argusvlinder in Breda. De drie jongeren kregen daar ruzie met twee mannen, waarna een van hen een mes trok en op de jongeren instak. Het gaat volgens de politie om tieners rond de 15 jaar.

Burgemeester Paul Depla van Breda reageerde op Twitter en zei „geschrokken en geschokt" te zijn. „Wat een vreselijk bericht dat drie jongeren in het Westerpark worden neergestoken. Net met politie gebeld. Ze zetten alles op alles om dader op te sporen en op te pakken", aldus Depla.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Drie jongeren gewond door steekincident Breda
Sluiten