Elselotte Smink
Elselotte Smink Nieuws 3 sep 2019

Belg geeft portemonnee met 1000 euro aan politie

Een Belgische vakantieganger heeft heel veel karmapunten ontvangen door zijn goede daad. De toerist, die in Nederland op vakantie is, vond een flink gevulde portemonnee bij een benzinepomp in Vlissingen.

De beste man bracht de geldbuidel direct naar de politie. Er bleek maar liefst 1045 euro in te zitten.

Paniek naar de pomp

De politie wist de eigenaar van de portemonnee te vinden via zijn identiteitskaart. Op Facebook vertelt de politie hoe dat ging: „Het lukte om zijn vrouw te bellen. Zij vertelde onze collega’s dat haar man al in paniek terug naar de onbemande pomp was gegaan.”

De gevonden eigenaar verscheen vervolgens ‘dolgelukkig’ op het bureau, samen met zijn vrouw en dochtertje. De politie gaf hem nog de gegevens van de eerlijke vinder, zodat hij deze een bedankje kan sturen.

"Eerlijke mensen”Gisteren kwam een Belgische toerist aan het politiebureau een portemonnee afleveren, die hij had…

Gepostet von Politieteam Walcheren am Montag, 2. September 2019

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Belg geeft portemonnee met 1000 euro aan politie
Sluiten