Elselotte Smink
Elselotte Smink Nieuws 3 sep 2019

Beau charmeert kijkers met lied, HNTM valt tegen

Maandagavond was ‘ie dan eindelijk te zien: de eerste aflevering van Beau, de latenight talkshow van RTL 4. Of de hooggespannen verwachtingen zijn enigszins waargemaakt, is een vraag, maar naar het programma keken 650.000 mensen.

Daarmee haalde de dagelijkse talkshow net niet de top tien van best bekeken programma’s van maandag, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek (SKO). Wel zijn het meer kijkers dan de eerste aflevering van Twan Huys een jaar geleden: daar keken 522.000 mensen naar.

Lof voor Beau

Aan de ‘kleine desk’ van Beau (waar hij nogal wat commentaar op kreeg), schoven maandagavond onder meer Thierry Baudet en Theo Hiddema aan. Op Twitter zijn kijkers enthousiast over de interviewskills van Beau en de gespreksonderwerpen. Eventuele kritiekhebbers gaf Beau al een koekje van eigen deeg, door als afsluiter een ironisch lied te zingen (!).

Beau – Aflevering 1

Als je Beau zijn eerste aflevering laat afsluiten, krijg je deze knaller!

Gepostet von Beau am Montag, 2. September 2019

Weinig kijkers voor HNTM

Maar er was meer op televisie maandagavond. Zo was de eerste aflevering van Holland’s Next Top Model met presentatrice Anna Nooshin (32) te zien op RTL 5. In het nieuwe seizoen zijn de modellen (zowel vrouwen als mannen) onder twee huizen verdeeld, pas halverwege het seizoen komt er een samensmelting. Ondanks de nieuwe opzet kon het programma maar rekenen op 194.000 kijkers.

Martien ‘wijnen, wijnen, wijnen’ Meiland behaalde met zijn populaire chateau op SBS 6 een kijkersaantal van maar liefst 1,2 miljoen. Daar mag op gedronken worden?

Work Weekend GIF by houseofsports - Find & Share on GIPHY

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Beau charmeert kijkers met lied, HNTM valt tegen
Sluiten