Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 25 aug 2019 / 09:40 uur

Weer een jonge vrouw aangevallen in Wageningen

Een studente in Wageningen (Gelderland) is zaterdagavond op de Haarweg aangevallen door drie mannen. Ze hadden het voorzien op haar tas, maar kregen deze niet te pakken. De studente kon ontkomen.

Dit incident is alweer het derde incident in korte tijd, waarbij een jonge vrouw werd belaagd in de Gelderse universiteitsstad. Vorige week zaterdag werd een 21-jarige vrouw beroofd, eveneens op de Haarweg. Zij werd bedreigd door een man met een wapen en moest haar spullen afgeven.

Mogelijk verband

Afgelopen woensdagavond werd een vrouw in de buurt van de campus van de Wageningen Universiteit aangevallen door een man met een bivakmuts op. Hij zou hebben geprobeerd haar van haar fiets te trekken.

De politie in Wageningen is extra alert wegens de recente gebeurtenissen, zegt een woordvoerster. Er wordt onderzocht of er verband bestaat tussen de incidenten en de politie is daarom op zoek naar getuigen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weer een jonge vrouw aangevallen in Wageningen
Sluiten