Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 1 aug 2019 / 13:29 uur

Baby overreden in openluchtbioscoop Canada

Een ongeval op het terrein van een Canadese openluchtbioscoop heeft woensdagavond het leven gekost aan een baby. Een auto reed over de kleine tent met het vier maanden oude meisje, bericht de Canadese omroep CBC.

Het incident vond plaats toen bezoekers ’s avonds laat wegreden van het terrein bij de stad Montreal. De ouders van het kind waren toen hun tuinstoelen aan het pakken, zei een politiewoordvoerster. Een vertrekkende automobilist reed volgens een getuige achteruit over de tent met de zuigeling.

Alain Béland van Radio Canada was ter plaatse:

Geen opzet

De man vertelde dat hij gegil hoorde en dat nog is geprobeerd eerste hulp te verlenen. „Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt", zei de man. De ouders en andere betrokkenen verkeren in shock, meldde de politie. Die gaat niet uit van opzet en verwacht ook niet dat iemand wordt vervolgd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Baby overreden in openluchtbioscoop Canada
Sluiten