Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 19 jul 2019 / 16:59 uur

Laatste basisschooldag voor prinses Ariane

Prinses Ariane heeft haar laatste dag van de basisschool erop zitten. Vrijdag werd ze door docenten van de Bloemcampschool in Wassenaar uitgezwaaid met een afscheidslied.

Koning Willem-Alexander nam vrijdag een foto van de zingende docenten, welke op de Instagrampagina van het Koninklijk Huis werd geplaatst.

View this post on Instagram

De docenten van de Bloemcampschool zwaaien de leerlingen van groep 8 uit met een afscheidslied. Prinses Ariane neemt als laatste dochter afscheid van de school🎓. Deze foto is gemaakt door Koning Willem-Alexander. #laatsteschooldag #uitzwaaien #prinses #ariane #koning #willemalexander #bloemcampschool #wassenaar #princess #koninklijkhuis #royalfamily 📸Z.M. De Koning

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) on

Trots

De jongste prinses van het gezin gaat na de zomer naar het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag. Haar zussen Alexia en Amalia zitten ook op het Sorghvliet.

Het Koninklijk echtpaar zegt trots te zijn op de schoolresultaten van hun kinderen. „Hier staan twee heel trotse ouders, die heel mooie eindlijsten hebben gezien”, aldus de koning tegen de NOS.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Laatste basisschooldag voor prinses Ariane
Sluiten