Metro
Metro Nieuws 10 jun 2019 / 08:14 uur

Trek je regenpak aan: maandagmiddag flinke regen

Trek je paraplu maar uit de kast, want we eindigen het Pinksterweekend met regen en onweer. Hoe het maandagmorgen nog prachtig weer is voor een lekkere wandeling, valt het ’s middags lokaal met bakken uit de hemel.

Ook vanavond is er kans op onweersbuien, dat schrijft Weeronline

Oosten, midden en noorden

De meeste buien zijn waarschijnlijk voor het oosten, midden en noorden van het land. Niet het allerbeste nieuws: bij de buien is kans op hagel. Daarnaast verplaatsen de buien zich vrij langzaam, waardoor er lokaal veel neerslag kan vallen.

Vanavond zijn er eerst nog lokale regen- en onweersbuien. In de loop van de avond neemt de buiigheid af, maar als je in het oosten of noorden woont, heb je pech: daar komen de buien tot in de nacht voor.

Rest van de week

Dinsdag en woensdag wordt het 17 tot 20 graden, geen strandweer dus, maar daarna wordt het warmer. Fingers crossed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Trek je regenpak aan: maandagmiddag flinke regen
Sluiten