Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 19 jun 2019 / 19:24 uur

Metro stil om man met vuurwapen, hond pakt hem

Woensdag is in Rotterdam een metro stilgezet op station Binnenhof, nadat passagiers hadden gezien dat een man in het voertuig een vuurwapen bij zich droeg. De passagiers alarmeerden hierop medewerkers van de vervoersmaatschappij RET, die de hulp van de politie inriep.

Ook een mes

De politie wilde de man inrekenen, maar die probeerde te ontsnappen. Daarbij gooide hij het wapen in de bosjes. Met behulp van een politiehond kon hij toch worden aangehouden. Omdat de verdachte daarbij werd gebeten, is hij voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Agenten vonden het wapen later in de bosjes. Na onderzoek bleek het om een nepvuurwapen te gaan. De man bleek naast het nepwapen ook nog een mes bij zich te hebben. Beide wapens zijn door de politie in beslag genomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Metro stil om man met vuurwapen, hond pakt hem
Sluiten