Metro
Metro Nieuws 16 jun 2019 / 09:22 uur

Man denkt villa te kopen, maar krijgt 30 cm land

Als iets te mooi om waar te zijn lijkt, is het dat ook meestal. Daar is een man uit Zuid-Florida wel achtergekomen. Hij dacht een ontzettend goede deal te hebben gesloten voor een villa, maar de vork zat toch even anders in de steel.

Opgelicht

De man bood op een mooie villa in een online veiling en dacht met een paar duizend euro een mooie deal te hebben gesloten. Zijn droomhuis bleek echter te bestaan uit een stukje land van 30 centimeter breed bij 30 meter lang. Wat dat fantastische stukje land waard was? Een bescheiden 44 euro.

Het gaat om een stukje land dat tussen de opritten van twee huizen ligt. Vervolgens gaat het ónder de huizen door en scheidt het ook nog de tuinen van de villa’s. De man stelt opgelicht te zijn, maar de politie kan er niet veel aan doen. „Nergens (op de veiling, red.) bleek dat het ging om het stukje land tussen de villa’s”, vertelt de man boos aan de Sun Sentinel. 

Reageer op artikel:
Man denkt villa te kopen, maar krijgt 30 cm land
Sluiten