Naomi Defoer
Naomi Defoer Nieuws 14 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Stille tocht Brunssummerheide gaat niet door

De stille tocht die vrijdag gelopen zou worden voor de twee mensen die vorige week op de Brunssummerheide om het leven werden gebracht, gaat niet door. Dat heeft de gemeente Heerlen dinsdag via Facebook laten weten.

Omdat de nabestaanden en de buurt aangaven niet in de stemming te zijn, heeft de gemeente samen met initiatiefnemers besloten om de tocht af te lassen. „De wens van de nabestaanden moeten we respecteren. Daarom gaat de stille tocht vrijdag niet door”, aldus de gemeente.

Allebei honden

Een 68-jarige man en een 63-jarige vrouw werden afgelopen dinsdag op de Brunssummerheide doodgestoken terwijl ze de hond aan het uitlaten waren. Ook een 56-jarige vrouw werd in de Scheveningse Bosjes om het leven gebracht, terwijl ze met haar honden op pad was. De 27-jarige Thijs H. wordt verantwoordelijk gesteld voor de moorden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.