Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 20 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Duncan trekt 2,2 miljoen kijkers bij Pauw op zondag

Zo’n 2.275.000 Nederlands zaten gisteravond voor de tv om nogmaals naar Duncan Laurence te kijken. Dit keer niet op het podium, maar aan tafel bij de extra uitzending Pauw. Dat meldt stichting KijkOnderzoek (SKO). Pauw levelt met dit aantal met het NOS Journaal (20.00 uur). Samen voeren ze de Dag Top 25 aan.

Laurence werd verrast met een dubbel platina award uit handen van Jeroen Pauw. Zijn nummer Arcade werd meer dan 80.000 keer verkocht. De songfestivalwinnaar schreef het nummer voor zijn afstuderen op de Rockacademie. Het lied gaat over het verlies van een dierbare.

The Voice of Holland

De 25-jarige Duncan de Moor deed in 2014 mee aan The Voice of Holland en schopte het, onder begeleiding van Ilse de Lange tot de halve finale. Zij nam samen met, songfestival-commentatoren Jan Smit en Cornald Maas ook plaats aan tafel bij Pauw.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.