Metro
Metro Nieuws 8 apr 2019 / 16:39 uur

The Hills: binnenkort nieuwe afleveringen op de buis

Binnenkort ben je waarschijnlijk niet meer van de bank te slepen. Er komen namelijk nieuwe afleveringen van The Hills!

Op zondag 30 juni lanceert MTV de langverwachte docuserie The Hills: New Beginnings. Nog leuker nieuws: je favoriete castleden zijn allemaal van de partij: Audrina Patridge, Brody Jenner, Frankie Delgado, Heidi Pratt, Jason Wahler, Justin ‘Bobby’ Brescia, Spencer Pratt, Stephanie Pratt en Whitney Port. Nieuw bij de groep zijn Brandon Thomas Lee en Mischa Barton.

Eerste beelden

Om je alvast een beetje lekker te maken, tonen wij de eerste beelden van de realityshow.

Groot succes

De realityserie over een groep welgestelde jongvolwassenen in Los Angeles was een enorm succes tussen 2006 en 2010. De groep zal met elkaar nieuwe hoofdstukken schrijven over relaties, romantiek en succes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
The Hills: binnenkort nieuwe afleveringen op de buis
Sluiten