Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 9 apr 2019 / 09:29 uur

Man moet 48 jaar wachten om iPad te gebruiken

Zo’n 25.536.442 minuten of omgerekend 48,5 jaar moet een Amerikaanse man wachten om zijn iPad weer te kunnen gebruiken. Zijn 3-jarige zoontje kreeg zijn iPad in handen en wist meerdere malen het verkeerde wachtwoord in te voeren, waardoor de tablet werd geblokkeerd.

Geen geduld

Evan Osnos, tevens journalist van het tijdschrift The New Yorker had niet echt het geduld om 48 jaar te wachten en zocht hulp via Twitter, melden Britse media. Het schijnt dat hoe vaker je een fout wachtwoord invoert, hoe langer je moet wachten om hem weer te gebruiken.

Met een reset via iTunes is het mogelijk om de tablet weer aan de praat te krijgen. Maar als je geen back-up hebt gemaakt gaan wel al je gegevens verloren. Tja, het andere alternatief is bijna een halve eeuw wachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man moet 48 jaar wachten om iPad te gebruiken
Sluiten