Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 25 mrt 2019 / 17:41 uur

‘Ziekelijke grap’ met tape: Ik mag van geluk spreken

Ze dacht lekker op haar scooter naar huis te rijden, totdat ze bij park Lingezegen in Elst ineens op de grond lag zonder dat ze besefte wat er gebeurd was. Toen Marijn Jansen (20) opkrabbelde zag ze pas wat er aan de hand was. Iemand had tape tussen de twee paaltjes gespannen waar ze doorheen wilde rijden.

„Ik dacht nog: wat raar dat het hier is afgezet”, vertelt Marijn een dag later in gesprek met EditieNL. „Pas daarna besefte ik dat dit geen werk was van de gemeente of politie. Het verpakkingsmateriaal lag er nota bene nog naast. Een ziekelijke grap, dus.”

Anders kunnen aflopen

Door de val heeft Marijn last van duizeligheid, haar hoofd, nek, rug en linkerarm. Toch stelt ze dat het op een bepaalde manier meevalt. „Ik mag nog van geluk spreken. Het had heel anders met me kunnen aflopen."

Toch laat Marijn het er niet bij zitten. Haar vriend Koen van Hulzen heeft al een oproep op Facebook geplaatst in de hoop dat mensen met informatie over de dader(s) komen. „Als iemand iets heeft gezien of gehoord mag die zich graag melden. Maar ook als jij dit bent geweest en je dit leest hoop ik dat je je ook stoer genoeg voelt om je te melden."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1184534091709457&id=100004586311067

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Ziekelijke grap’ met tape: Ik mag van geluk spreken
Sluiten