Metro
Metro Nieuws 24 mrt 2019 / 10:52 uur

Uri Geller wil brexit stoppen met telepathie

Ken je die man nog, die jaren geleden bekend werd met het buigen van lepels? Diezelfde man zegt nu zijn telepathische krachten te gebruiken om de brexit te stoppen.

‘Ik zal je stoppen’

De illusionist, Uri Geller genaamd, heeft de Britse premier May een brief geschreven waarin hij zegt haar niet „toe te staan” de Europese Unie te verlaten. Dat is May met haar brexitdeal wel van plan. Geller schrijft dat hij psychisch erg sterk voelt dat de meesten Britten geen brexit willen, schrijft The Guardian. 

„Hoeveel ik je ook bewonder", richt hij zich aan May, „ik zal je op telepathische wijze stoppen dit (de brexit, red.) te doen." Volgens Geller is hij zeker in staat dit te doen, maar geeft hij May nog een laatste kans om het brexit-proces te stoppen.

Kracht van zijn geest

Momenteel gebruikt hij ‘de kracht van zijn geest’ om ervoor te zorgen dat politicus Jeremy Corbyn nooit aan de macht zal komen. Of het tegenhouden van de brexit ook daadwerkelijk zal lukken is nog twijfelachtig.

Weet je niet meer wie Uri Geller is? Hier een opfrissertje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Uri Geller wil brexit stoppen met telepathie
Sluiten