Imre Himmelbauer
Imre Himmelbauer Nieuws 1 mrt 2019 / 16:29 uur

Bizarre nieuwe trend: kaas gooien op je kind

Soms zijn er van die momenten dat je denkt: ‘Oké, vandaag heb ik genoeg internet gezien.’ Het internet schotelt je namelijk soms wat bizarre en vreemde dingen voor, waarvan je niet dacht dat iemand er ooit over nadacht. De nieuwste online trend past absoluut in dat rijtje: het is namelijk helemaal in om een plak kaas op het gezicht van je kind of neefje of nichtje te gooien.

Ja, echt. Geen diepere betekenis. Geen mooie boodschap. Alleen maar één volwassene, één kind en een plakje kaas. Vervolgens lopen ze naar hun kind toe en gooien ze het plakje kaas in het gezicht van het kind.

Straf of beloning?

De reactie van de kinderen is veelal verbaasd, alsof ze zich afvragen waaraan ze deze straf (of beloning, voor wie kaas echt heel lekker vindt) verdiend hebben. Er staan inmiddels al talloze filmpjes van deze aard op het internet. Voor wie nieuwsgierig is, hieronder vind je een paar van dit soort merkwaardige video’s.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bizarre nieuwe trend: kaas gooien op je kind
Sluiten