Metro
Metro Nieuws 23 feb 2019 / 09:51 uur

Nederlands model (20) getroffen door hartstilstand

Treurig nieuws vanuit het Oostenrijkse Westendorf: daar is topmodel Lotte van der Zee (20) getroffen door een hartstilstand. Het model, dat in 2017 nog de internationale Miss Teenager Universe-wedstrijd won, wordt in een kunstmatige coma gehouden.

Verdriet

Haar ouders plaatsen het nieuws op haar Instagrampagina. Van der Zee voelde zich woensdag op vakantie opeens onwel. Dat leidde uiteindelijk tot een plotselinge hartstilstand. ‘Met het grootst mogelijke verdriet’ delen haar ouders nu de reden van haar publieke afwezigheid.

View this post on Instagram

✨WIN, WIN,WIN! ✨ ♥️Valentines gift tip♥️ Ben jij ook helemaal gek op de ICONS ringen van Mi Moneda? Maak dan kans op een ICONS ring naar keuze!Ook leuk om te geven boys?! 😏 ⬇️ Wat moet je doen? 1.Like deze foto 👍🏼 2.Volg @lotte_zee en @mimoneda op Instagram. 3.Laat onder deze foto weten wat jou favoriete Initial is 💭 – 6 februari maak ik de winnaar bekend 🎁 – Daarnaast kan je met de kortingscode ( LOTTEXICONS) bij aankoop van een ICONS ring of pendant een gratis icoontje naar keuze ontvangen. Good luck everyone! 💋

A post shared by LOTTE VAN DER ZEE (@lotte_zee) on

Kunstmatig in coma

Het model ligt op het moment in het dichtstbijzijnde ziekenhuis, schrijven haar ouders. Ze wordt op het moment onder intensieve supervisie van de artsen in slaap gehouden, zodat ze haar gezondheid kunnen monitoren. Lotte werd in 2016 verkozen tot Miss Teen Nederland en in 2017 tot Miss Teenager Universe. Dat maakte haar tot de mooiste tiener van de wereld.

View this post on Instagram

Lieve vrienden, Met het grootst mogelijke verdriet willen wij jullie hierbij informeren over de reden achter Lotte’s publiekelijke afwezigheid de afgelopen dagen. Twee dagen geleden, tijdens onze vakantie in Westendorf – Oostenrijk, begon Lotte zich in de loop van de middag onwel te voelen. Een gevoel dat snel escaleerde in een plotselinge hartstilstand. Ze is naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht waar ze in coma ligt en momenteel onder intensieve supervisie van de artsen in slaap wordt gehouden, zodat zij haar gezondheid kunnen monitoren. Bij voorbaat dank voor de liefdevolle woorden over onze dochter. We zijn dankbaar voor de steun van iedereen en danken jullie uit de grond van ons hart voor jullie liefde en positiviteit in deze tijden waarin zij dit het meeste nodig heeft. We waarderen het respect voor onze privacy in deze moeilijke tijd. Neem bij vragen alsjeblieft contact op met het management van Lotte. Liefs, Haar ouders – Bert van der Zee & Eugeniek van het Hul —————————————————————————— Dear friends, It is with the deepest sadness that we have to inform you about the reason behind Lotte’s public absence the past couple of days. Two days ago, during our holiday in Westendorf – Austria, Lotte started to feel unwell throughout the course of the afternoon. A feeling that swiftly escalated in sudden cardiac arrest. She was helped to the nearest hospital where she got into a coma and is since then kept a sleep under intensive supervision of the doctors in order to monitor her health. Thank you in advance for the loving words about our daughter. We are grateful for everyone's support and sincerely thank you for your love and positivity in these times when she needs it most. We are grateful for the privacy during this difficult time. Our wish is that it continues that way. If you have any questions, please contact Lotte’s management. With love, Her parents – Bert van der Zee & Eugeniek van het Hul

A post shared by LOTTE VAN DER ZEE (@lotte_zee) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nederlands model (20) getroffen door hartstilstand
Sluiten