Femke van Rooijen
Femke van Rooijen Nieuws 19 feb 2019 / 13:14 uur

Deelnemer Miljoenenjacht mag spel niet opnieuw doen

Arrold van Hurk, de man die in 2013 per ongeluk op de rode knop drukte tijdens Miljoenenjacht, mag het spel niet opnieuw spelen. Dat oordeelde het gerechtshof in Amsterdam vandaag.

Deelnemer Arrold van Hurk drukte tijdens een uitzending van Miljoenenjacht in 2013 per ongeluk op de rode knop waardoor hij een deal met de bank sloot voor 125.000 euro. Later bleek dat in zijn koffer vijf miljoen euro zat.

Van Hurk zei dat het niet de bedoeling was om op de knop te drukken, maar mocht niet verder spelen waarop hij producent Endemol voor de rechter sleepte. Er zou volgens hem iets mis zijn gegaan tijdens de uitzending.

Hoger beroep

De rechter oordeelde dat er niets mis was gegaan en van Hurk mocht het spel niet overdoen. Hierop ging Van Hurk in hoger beroep. Vandaag was de uitspraak van het hoger beroep en weer oordeelt het hof dat Van Hurk het spel niet nog een keer over mag doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deelnemer Miljoenenjacht mag spel niet opnieuw doen
Sluiten