Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 17 feb 2019 / 19:14 uur

Bang voor naalden? Zo kun je alsnog een tattoo nemen

Altijd al een tattoo gewild, maar ben je toch een beetje bang voor zo’n levenslange toevoeging op je lichaam? Of is het misschien de naald die je tegenstaat? Goed nieuws: je kunt het nu helemaal zelf doen. En er komt geen naald aan te pas. En levenslang is ‘ie ook niet.

Adelaar op je borst

Pennenmerk Bic komt namelijk met de BodyMark, waarmee je lekker zelf op je lichaam kan gaan tekenen. In acht verschillende kleuren nog wel. Het klinkt misschien als een slap aftreksel van een echte tatoeage, maar het is perfect om te kijken of zo’n levensgrote adelaar op je borst nu wel echt goed staat.

De traditionele Bic kennen we allemaal: als jij vroeger zo’n vierkleurenpen op school had, was je echt de bomb. Maar het merk was toe aan een verjongingsbeweging en richt z’n pijlen nu op de tattooliefhebbers. Daarvoor slaat het de handen ineen met tattoo artist Miryam Lumpini. Dat leverde heel wat verschillende soorten ontwerpen op, van old school tot henna.

De tattoo moet meerdere douchebeurtjes meegaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Bang voor naalden? Zo kun je alsnog een tattoo nemen
Sluiten