Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 16 jan 2019 / 06:07 uur

Welke straf krijgt rapper Boef?

Woensdag zal rapper Boef zich voor de rechtbank Breda moeten verantwoorden voor drie snelheidsovertredingen. De zitting vindt in Breda plaats, omdat de rechtbank in Tilburg de verwachte mediabelangstelling niet aankan.

Massaal bekeken

De rapper, die eigenlijk Sofiane B. heet, racete door Tilburg en klokte ook 300 kilometer per uur op de snelweg. Hij legde zijn ritten vast op camera en de filmpjes werden op YouTube en Dumpert massaal bekeken.

De rapper beging de overtreding in juni 2016. Boef kwam al vaker in aanraking met justitie. Zo kreeg hij in 2017 een taakstraf nadat hij een politieauto had vernield.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Welke straf krijgt rapper Boef?
Sluiten