Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 23 jan 2019 / 07:55 uur

Voetballer Sala stuurde angstig bericht uit lucht

Voetballer Emiliano Sala (28) heeft vanuit het vermiste vliegtuig nog een audiobericht gestuurd naar zijn vrienden. Uit dat bericht blijkt dat de voetballer van Cardiff zich zorgen maakt over zijn veiligheid. ,,Het toestel lijkt uit elkaar te vallen."

Foto: ANP

De Argentijnse krant Olé beschikt over de geluidsfragmenten. ,,Als er over anderhalf uur geen nieuws is van mij, weet ik niet of iemand me komt zoeken", zegt Sala tegen zijn vrienden. ,,Papa, wat ben ik bang!"

Supporters leggen bloemen neer voor de vermiste voetballer. Foto: ANP

Voor 20 miljoen overgenomen

Sala was enkele dagen geleden door Cardiff voor ongeveer 20 miljoen euro overgenomen van FC Nantes. Hij zat aan boord van een vliegtuig dat maandagavond van de radar verdween. Een zoekactie van helikopters heeft tot nu toe niets opgeleverd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voetballer Sala stuurde angstig bericht uit lucht
Sluiten