Metro
Metro Nieuws 30 jan 2019 / 18:02 uur

Bejaarde opent vuur op Corsica; gewonden en dode

Op het eiland Corsica heeft een man woensdag eind van de middag het vuur geopend op voorbijgangers. Het zou gaan om een man die tussen de 65 en 70 jaar oud is, die in de stad Aurora begon te schieten.

Gewonden

Bij zijn actie raakten zes mensen gewond, één ander overleed voordat hij naar het ziekenhuis kon worden vervoerd. Een politieagent raakte lichtgewond, schrijft France 3. Gebouwen in de omgeving zijn geëvacueerd, meldt de Nationale Politie. 

De schutter zou zich in een huis bevinden, hij is omsingeld door politie. Waarom de man het vuur opende is niet bekend, hij zou bekend staan om problemen in de buurt. Of er terrorisme in het spel is, is ook niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bejaarde opent vuur op Corsica; gewonden en dode
Sluiten