Metro
Metro Nieuws 24 dec 2018 / 11:44 uur

Man doodt zijn vrouw en daarna zichzelf

Een ouder echtpaar is zondagavond in Tilburg om het leven gekomen. De politie maakte maandagmorgen bekend dat het echtpaar samen zelfmoord heeft gepleegd. De man doodde eerst zijn vrouw, en sloeg daarna de hand aan zichzelf.

Volgens de politie gebruikte de man een vuurwapen dat hij in huis had liggen. Voor het wapen had de man een vergunning. Na de melding van de schietpartij, rukten de hulpdiensten zondagavond omstreeks 19.00 uur groots uit.

Weinig bekend

Het AD schrijft dat vier politiewagens, een aantal ambulances, en een traumahelikopter uit Rotterdam op de melding afkwamen. Een huisarts trof de lichamen aan. Het onderzoek duurde tot diep in de nacht.

Over de feiten in deze zaak is nog weinig bekend. Zowel politie als justitie hebben nog geen mededelingen gedaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man doodt zijn vrouw en daarna zichzelf
Sluiten