Jelmer Visser
Jelmer Visser Nieuws 26 dec 2018 / 15:15 uur

Gastvrije Amsterdammer bezorgt 20-jarige superkerst

Een hartverwarmende oproep van restauranteigenaar Ron Simpson is op eerste kerstdag massaal gedeeld op Twitter.

De Amsterdammer riep iedereen die om wat voor reden dan ook eenzaam, verdrietig of buitengesloten was om bij hem in 020 een hapje met hem te komen eten.

Eenzame kerst

Het leek er dinsdag op dat de 20-jarige Shane Pattipeilohy uit Amersfoort met kerst alleen zou zijn, dit tot zijn grote teleurstelling. Op het sociale medium plaatste hij een oproep of hij wellicht ergens welkom was om toch een gezellige eerste kerstdag te beleven.

De uitnodiging van Simpson en de oproep van Pattipeilohy pasten als twee puzzelstukjes in elkaar. En het bleef niet bij woorden, de 20-jarige pakte dinsdagmiddag de trein om daadwerkelijk te tafelen met Simpson en zijn familie.

Onvergetelijke feestdagen

Eenmaal bij elkaar gekomen, werd er gelachen, gegeten en gedronken. En natuurlijk was er ook ruimte voor een aantal vrolijke selfies. Na een uitgebreid kerstdiner en een paar drankjes, is de kerst van de jonge Amersfoorter compleet anders geworden dan hij in eerste instantie dacht.

Dankbaar en verheugd, blikt hij terug op een onvergetelijke tijd. Met een gevulde maag en een aantal nieuwe vrienden, keerde Shane aan het einde van de avond met een zeer voldaan gevoel terug naar huis. En zo veranderde de sympathieke oproep van een Amsterdamse avocadoliefhebber in een modern kerstverhaal.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gastvrije Amsterdammer bezorgt 20-jarige superkerst
Sluiten