Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 16 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

Finalisten Miss France topless op tv door fout regie

Het ‘risico’ van live-televisie is dat er altijd van alles mis kan gaan. En dat zorgde voor een wel heel pijnlijk moment bij de live-uitzending van Miss France 2019 zaterdagavond, uitgezonden door de Franse zender TF1. De regisseur maakte een foutje waardoor de finalisten naakt te zien waren.

Cameraploeg ging de kleedkamer in

Tijdens de uitzending waren er nog dertig kandidates in de running voor de titel van ‘Mooiste vrouw van Frankrijk’. Toen de regie een cameraploeg de coulissen instuurde waren de finalisten zich van geen kwaad bewust. De dames waren druk bezig met de voorbereidingen op hun volgende ronde. Verschillende kandidaten kwamen topless in beeld. Foto’s van de uitzending circuleerden meteen daarna op sociale media.

De fout zorgde voor veel kritiek op social media. Ook waren er veel negatieve reacties op de organisatie, die het juist dit jaar anders aan heeft gepakt omdat er alleen vrouwen in de jury zaten.

De winnares, die daarna nauwelijks nog werd besproken, was uiteindelijk Vaimalama Chaves. Zij was dit jaar ook Miss Tahiti.

https://twitter.com/Trashforbtsss/status/1074086390542012421

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.