Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 21 dec 2018 / 05:59 uur

Edwin Evers neemt afscheid met marathonuitzending

Fans opgelet; vrijdag is de laatste radio-uitzending van Edwin Evers. De dj zal afscheid nemen in zijn show Evers Staat Op op radio 538. Hij doet dat met een marathonuitzending die twaalf uur duurt. Samen met zijn vaste sidekicks Rick Romijn, Niels van Baarlen en Jelte van der Goot en zijn nieuwslezer Henk Blok is Edwin van 06.00 tot 18.00 uur te horen.

In de afscheidsuitzending blikken de vijf terug op 21 jaar Evers Staat Op. Dat doen ze samen met artiesten, vrienden van de show en 538-collega’s. Ook zal er veel (live) muziek te horen zijn.

Niet te sentimenteel

„We gaan er gewoon een leuke dag van maken. We gaan een klein beetje terugblikken en niet te sentimenteel doen. Het biedt ons de kans om mensen te bedanken die vaak aan de telefoon kwamen of artiesten die regelmatig te gast waren in de show”, zegt de dj.

Evers gaat zich na zijn afscheid meer bezighouden met zijn eigen band en het schrijven van muziek. Ook verwacht hij weer terug te keren op de radio, alleen weet hij nog niet waar en wanneer. Frank Dane volgt Evers op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Edwin Evers neemt afscheid met marathonuitzending
Sluiten