Elselotte Smink
Elselotte Smink Nieuws 29 dec 2018 / 08:29 uur

Drie gewonden bij steekpartij Rotterdamse club

Bij een steekpartij bij Club Vibes, in het centrum van Rotterdam, zijn zaterdagochtend vroeg rond 05:00 uur drie mensen gewond geraakt. Twee van hen zijn er ernstig aan toe.

Een van de slachtoffers, een 22-jarige Ridderkerker, moest op straat een levensreddende operatie ondergaan. Zijn toestand en die van de tweede zwaargewonde is zorgwekkend. Het derde slachtoffer kreeg ter plaatse eerste hulp.

Wat gebeurde er voor de steekpartij?

Het ernstige incident gebeurde rond sluitingstijd op de Westersingel, vlakbij de club. De politie denkt dat er ruzie werd gemaakt voor de steekpartij. Het is mogelijk dat de gewonden hun aanvallers niet kenden.

Een 31-jarige Rotterdammer is verdacht en werd meteen na de steekpartij opgepakt. Even later werden in Ridderkerk nog drie verdachten in een auto aangehouden. Naar het kenteken van de auto werd gezocht, omdat de auto na de steekpartij zou zijn weggereden.

Groot alarm

In de club waren tijdens de steekpartij nog mensen binnen: Vibes zou bijna sluiten, schrijft AD. Er werd groot alarm geslagen en meerdere ambulances en trauma-artsen waren snel ter plaatste om de slachtoffers te helpen. Alle slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de Westersingel afgesloten en is gestart met een onderzoek om te kijken wat er precies is gebeurd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Drie gewonden bij steekpartij Rotterdamse club
Sluiten