Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 25 dec 2018 / 10:59 uur

ADO neemt VAR op de hak in geniale kerstvideo

Humor kan men in Den Haag niet worden ontzegd en zeker niet bij ADO Den Haag. Dat blijkt wel uit deze speciale kerstvideo, waarin de VAR op de hak wordt genomen door de spelers en staf.

Gecrashte kerstbal

Te zien is hoe men zich voorbereidt op de kerstdagen en onder andere de kerstboom wordt opgetuigd. Wanneer er een kerstbal valt krijgen spelers John Goossens en Danny Bakker ruzie over wie de schuldige is.

Dat kan tegenwoordig uiteraard opgelost worden met behulp van de beruchte VAR. In een hokje zitten trainer Alfons Groenendijk en een van zijn assistenten naar de beelden te kijken om te bepalen wie er schuld heeft.

Groenendijk komt vervolgens de kamer in, maakt het ‘VAR-gebaar’ en wijst Bakker aan als dader. Hij moet voor straf de stofzuiger pakken en opruimen.

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Samen de kerstboom optuigen, maar wie liet nu die kerstbal vallen? Gelukkig is daar altijd nog de VAR!ADO Den Haag wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar 💛💚

Gepostet von ADO Den Haag am Sonntag, 23. Dezember 2018

Triviant

Verder zitten er veel onderlinge gebbetjes in de video en blijkt er zelfs een triviant-variant te zijn met vragen over ADO-spelers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
ADO neemt VAR op de hak in geniale kerstvideo
Sluiten