Daisy Heyer
Daisy Heyer | LinkedIn Nieuws 25 nov 2018 / 09:11 uur

Vrouw (19) spuugt mond vol bloed op agent

Je kunt als agent met hele nare situaties te maken krijgen, zo bleek ook zaterdagnacht. Een 19-jarige vrouw uit Zutphen heeft namelijk een agent in zijn gezicht gespuugd, terwijl haar mond vol bloed zat. Dit meldt de politie op Facebook.

VROUW SPUUGT AGENT IN HET GEZICHTDOETINCHEM – Een 19-jarige inwoonster van Zutphen werd op zondagmorgen 25 november…

Gepostet von Politie Doetinchem am Samstag, 24. November 2018

Slaan en schoppen

Agenten die aan het surveilleren waren zagen dat de vrouw ruzie had met een beveiliger. Ze was zeer agressief en werd door de agenten gesommeerd om te stoppen. Dat liet de vrouw zich niet vertellen, waarna een agent haar beetpakte. De vrouw probeerde de agent te slaan en schoppen, maar dat mislukte.

De vrouw, wiens mond vol bloed zat, spuugde daaropvolgend de agent in zijn gezicht. De vrouw is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Vermoedelijk was de vrouw zwaar onder invloed van drank.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Vrouw (19) spuugt mond vol bloed op agent
Sluiten