Daisy Heyer
Daisy Heyer | LinkedIn Nieuws 17 nov 2018 / 16:35 uur

Jager per vergissing doodgeschoten door andere jager

Een jager in Amerika is volgens de berichtgeving doodgeschoten door een andere jager, die zich vergist heeft en de man aanzag voor een hert.

De 38-jarige zakenman Justin Beutel uit Sandford, Amerika werd donderdag doodgeschoten terwijl hij aan het jager was tijdens de openingsdag van Michigan’s Firearm Deer Season. 

eerste hulp

De politie van Michigan moest op 15 november om 13 uur ‘s middags plaatselijke tijd ter plaatse komen. Er werd eerste hulp verstrekt, maar dat mocht niet baten: Beutel overleefde de kogel niet.

Het ongeluk zou hebben plaatsgevonden op privéland van Noord-Michigan, maar het is nog niet bekend van wie het stuk land is. Wel is bekend dat Beutel tijdens het jagen een oranje jagershoed droeg toen het ongeluk gebeurde.

onbekenden van elkaar

Wie Beutel om het leven heeft gebracht is nog niet bekend gemaakt, maar wat wel is bevestigd is dat het om een 45-jarige man uit Gaylord gaat. De mannen zouden niet samen uit jagen zijn gegaan en er wordt op dit moment gedacht dat de twee elkaar niet kenden.

"Na het eerste onderzoek lijkt het er sterk op dat meneer Beutel op herten aan het jagen was op privéterrein en dat hij is neergeschoten door iemand anders die ook aan het jagen was in die buurt", luidt het statement.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Jager per vergissing doodgeschoten door andere jager
Sluiten