Jelmer Visser
Jelmer Visser Nieuws 13 nov 2018 / 15:15 uur

Inbreker bloedt dood nadat hij ruit inslaat

Een man die probeerde binnen te dringen bij een woning in het Texaanse El Paso, heeft zijn inbraakpoging niet overleefd. Het incident vond vorige week plaats, volgens de politie is de inbreker doodgebloed nadat hij zijn armen en handen had opengehaald aan glasscherven.

Bloedspoor

De bewoner van het huis waar de poging tot inbraak plaatsvond, kwam vorige week dinsdag tot de gruwelijke ontdekking. Hij trof een kapot raam aan en een grote hoeveelheid bloed verspreid door het hele huis. Hierop alarmeerde hij direct de politie, zo meldt het lokale medium WTOL.

Toen agenten de woning doorzochten troffen ze het lichaam aan van de 28-jarige Javier Tellez Jr. Volgens hen is hij doodgebloed nadat hij zijn arm openhaalde tijdens het binnendringen van de woning. Op dit moment is het onderzoek nog in volle gang, de El Paso Police Department heeft geen verdere details over de zaak prijsgegeven omdat het onderzoek nog niet is afgerond.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Inbreker bloedt dood nadat hij ruit inslaat
Sluiten