Metro
Metro Nieuws 1 nov 2018 / 20:55 uur

Halloweengebit moet door tandarts worden verwijderd

Wat als niet het kostuum zelf, maar het verwijderen ervan de échte horror is van Halloween? Anna Tew uit het Amerikaanse Mobily County kan erover meepraten.

De vrouw had neptanden aangeschaft om haar zombie-look compleet te maken, maar dat liep niet goed af. De tanden zaten dusdanig vast dat een tandarts ze moest verwijderen.

Te sterke lijm

Tew kwam met het ‘originele’ idee op de proppen om Halloween als zombie door te brengen. Kers op de taart waren de goedkope tanden van drie dollar die ze in de winkel kocht. Maar van die aankoop zou ze flink spijt krijgen. De lijm van het gebit was veel te sterk en hechtte zich helemaal aan haar eigen tanden en tandvlees. Na een tijdje zat er niks anders op dan naar de tandarts te gaan.

Wanhoop

De neptanden bezorgden de vrouw ondraaglijk veel pijn. „Ik probeerde ze te verwijderen omdat ze zo strak zaten, maar ze bewogen niet. Uit frustratie haalde ik er zelfs een nijptang bij, maar zonder succes”, aldus de vrouw aan lokale zender WKRG.

Tandarts

Eenmaal bij de tandarts was haar ellende nog niet voorbij. De attributen moesten zonder verdoving verwijderd worden omdat de arts bang was haar echte tanden ook te trekken. „Hij begon gewoon met trekken. Ik heb geschreeuwd als een baby. Gelukkig kwamen ze na een tijdje los”. Tew heeft door het voorval een wijze les geleerd. „Nooit doe ik meer valse tanden in. Ik steek zoiets niet meer in mijn mond. Het was niet alleen pijnlijk, maar financieel ook nog eens een dure grap.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Halloweengebit moet door tandarts worden verwijderd
Sluiten