Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 7 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Politieagenten gewond bij ongeluk met politieauto

Bij een crash met een politieauto zijn twee agenten gewond geraakt. De crash gebeurde in Zuidoostbeemster. Foto’s van de politieauto laten zien dat het dak van de auto gehaald moest worden om één van de agenten te bevrijden.

Van de weg

Het ongeluk gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag rond 01.15 uur, toen de agenten onderweg waren naar een brandmelding in Warder. Volgens een getuige raakte de politieauto vlak voor een kruising met een afbuigende weg van de weg af, waarna de wagen tegen een boom botste.

07-10-2018, Zuidoostbeemster

Twee politieagenten zijn afgelopen nacht gewond geraakt nadat zij tegen een boom crashten. Ze waren onderweg naar een melding toen het ongeluk gebeurde. http://112nh.nl/regio-s/waterland/politieauto-onderweg-naar-melding-crasht-in-zuidoostbeemster

Posted by 112 Noord Holland on Sunday, October 7, 2018

In eerste instantie leek het alsof één van de agenten zwaargewond was, maar haar verwondingen bleken achteraf mee te vallen. De agent die achter het stuur zat kon het wrak zelf verlaten, de agente naast de bestuurder moest door de brandweer uit de auto bevrijd worden. Daarvoor werd het dak van de auto geknipt. Alles bij elkaar zou dat zo’n drie kwartier geduurd hebben.

De politie Amsterdam onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De gemelde brand bleek loos alarm.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.