Metro
Metro Nieuws 27 okt 2018 / 16:42 uur

Politie helpt weduwnaar nadat hij alles verloren is

Een weduwnaar uit het Engelse Bimingham is alles verloren. Nadat zijn vrouw overleed, nam zijn schoonfamilie alle meubels uit zijn huis mee. De man bleef in een leeg huis achter: hij had letterlijk niets meer over.

Nadat de politie het verhaal over de weduwnaar hoorde, twijfelde ze geen seconde. De politie kocht nieuwe meubels en een gloednieuwe televisie voor de weduwnaar. Met de hulp van een liefdadigheidsinstantie werden ook spullen als een broodrooster, magnetron en wat essentiële boodschappen aangeschaft, schrijft The Sun.

Tranen in de ogen

De man was zo dankbaar voor wat de politie had gedaan, dat hij hen met tranen in de ogen bedankte.

De lokale politie deelde de foto’s van het moment. Op een van de foto’s is te zien hoe een agente de hand van de man vasthoudt terwijl ze samen naar televisie kijken. „Het was een ontroerend moment”, schrijven ze op Twitter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie helpt weduwnaar nadat hij alles verloren is
Sluiten