Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 2 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Lees de krant van morgen nu alvast online

Kun jij niet wachten om woensdag een verse Metro in handen te hebben en je favoriete krant door te nemen onderweg naar je werk/school/afspraak? Dan is er goed nieuws: je kunt nu alvast de Metro van morgen lezen.

Met onder andere een stuk over spinnen en waarom je deze achtkoppige vrienden de komende tijd meer in je huis gaat vinden. (Alvast een waarschuwing, opzuigen helpt niet!) Verder kun je lezen over wat Instagram en musea’s precies met elkaar te maken hebben en duikt Metro’s Johan in Stoptober, een maand waarin we veel meer dan alleen sigaretten links laten liggen. Zo wordt er in oktober ook gestopt met het drinken van energy drink, grijpt men de kans om af te kicken van Instagram en laten we de neusspray even staan.

De nieuwe metro lees je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Lees de krant van morgen nu alvast online
Sluiten