Metro
Metro Nieuws 11 okt 2018 / 20:51 uur

Lees de krant van morgen nu al online

Yes! De krant van vrijdag 12 oktober is klaar, gedrukt en is morgenochtend te vinden op onder andere de grote treinstations in Nederland. Benieuwd en nieuwsgierig naar wat er in staat?

Klein voorproefje: we besteden veel aandacht aan kroeshaar. Niet alleen op de cover (hallo beeldig covermodel Rowan Blijd!), maar ook binnenin de krant. Hoe komt het dat mensen met kroeshaar zoveel nare opmerkingen te horen krijgen? En wat betekent het voor vrouwen om natural te gaan? Drie vrouwen vertellen – en de talloze foto’s laten het zien.

Maar ook een heftig verhaal over de 21-jarige Alicia, die tijdens het uitgaan ongewenst seksueel werd betast. Stichting Rutgers startte deze week een campagne: ‘Ben je oké?’, om meer bewustzijn te creëeren.

Verder lees je onder meer over het Spaanse noodweer, Michiel Huisman en de verdachten van de Zwarte Piet-blokkade. Check ‘m hier alvast online.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lees de krant van morgen nu al online
Sluiten