Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 2 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Kickbokser mishandelt vriendin vanwege croissant

Een mishandeling op Texel is niet alleen uiterst bruut, maar ook best opmerkelijk te noemen. Een professionele kickbokser heeft daar afgelopen zomer zijn vriendin in het gezicht gebeukt vanwege het kopen van een verkeerde croissant, meldt het Noordhollands Dagblad.

Het gaat om de 49-jarige Tobias L. uit Groningen, die samen met zijn vriendin en haar dochtertje genoot van een vakantie op een vakantiepark in De Cocksdorp. L. had zin in een normaal croissantje, maar zijn vriendin kocht per ongeluk een ham-kaasvariant, tot grote woede van L. Eenmaal terug op het park beukte L. zijn vriendin meerdere keren in het gezicht, waardoor zij gecompliceerde jukbeenbreuken opliep. Daarnaast had ze een grote snee onder haar linkeroog.

Eerder agressief

L. bleek al eerder in een agressieve bui: in een restaurant sloeg hij twee sieraden van het dochtertje kapot omdat het meisje niet voor hem opschoof.

Na meerdere operaties kon de vrouw pas beginnen aan haar herstelt. L. is veroordeeld tot een celstraf van zes maanden, waarvan vier voorwaardelijk en moet een schadevergoeding van 2800 euro aan de vrouw betalen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Kickbokser mishandelt vriendin vanwege croissant
Sluiten